3.10.2017 Bronisze – zapraszam na wykład

WARSZAWSKI ROLNO-SPOŻYWCZY RYNEK HURTOWY S.A. w BRONISZACH

Oglądaj, kosztuj i rozmawiaj!  Jakie warzywa, jakie odmiany i do czego. Jak zachęcić klientów detalicznych do zakupów w naszym warzywniaku?  WARZYWNIAK PREMIUM to miejsce gdzie pokażemy odmiany najpopularniejszych polskich warzyw. Powiemy jakie surówki  można z nich przygotować, powiemy też o zaletach każdej odmiany – słowem JEM ZE SMAKIEM – 3 PAŹDZIERNIKA (WTOREK) OD. GODZ. 10:00 – ZAPRASZAMY NA ANTRESOLĘ HALI KWIATOWEJ.

W programie :

10:00 – prezentacja odmian warzyw z przenaczeniem kulinarnym – DEGUSTACJA SURÓWEK

  • prezentacja warzyw w przetworach – firma Sznura Sp. z o.o.
  • konfekcjonowanie warzyw – przygotowanie do sprzedaży
  • wyposażenie sklepów – stelaże, pojemniki

12:00 – JAKOŚĆ WARZYW – wykład Krystyny Szymańskiej Fresh Quality

12:45 – KISZONKI Z DOLINY BARYCZY – prezentacja z gospodarstwa M. Sznajder (praca nad budowaniem marki)

13:10 – OWOCOWA KRYJÓWKA – prezentacja z gospodarstwa w Gąsowcach – bezposrednia sprzedaż detaliczna owców miękkich w gospodarstwie.
WARZYWNIAK PREMIUM – 3 PAŻDZIERNIKA GODZ. 10:00 ZAPRASZAMY.

Organizatorami są:

1. miesięcznik WiOM WARZYWA I OWOCE MIĘKKIE

2. BEJO – czołowa firma w hodowli, produkcji, przetwarzaniu oraz sprzedaży najwyższej jakości nasion warzyw. Asortyment obejmuje ponad 1000 różnych odmian reprezentujących 50 gatunków.

3. WARSZAWSKI ROLNO-SPOŻYWCZY RYNEK HURTOWY S.A. w BRONISZACH